Úsvit blaženosti - Brány věčnosti





Léčivý rituál mající kořeny ve staroegyptském hermetismu transformovaném pro potřeby současného moderního člověka vás zavede k branám čistých světů, v nichž neexistují nemoci, bolest, závist, nenávist, chamtivost a další těžké emoce. Dotknout se těchto světů při rituálu znamená přinést si jejich překrásnou, osvobozující a posilující energii do současného života, podobně jako si přivážíme suvenýry z dovolené, které nás ještě dlouho hřejí u srdce vzpomínkami na vzdálená místa.
Zvýší vaši odolnost v podzimních a zimních měsících proti stresu, těžkým myšlenkám a emocím, i proti všem respiračním nemocem a virózám všeho druhu. Očistí vaši karmu a přinese novou energii radosti do vašeho života. Posílí vaši psychickou i fyzickou kondici a odolnost v každodenních situacích.
Rituál nenahrazuje pravidelnou Péči o auru, ale je její nadstavbou, doplňkem, možností jednou za měsíc se aktivně podílet na péči o svoji dobrou psychickou i fyzickou kondici při živém online setkání s Daore Dagmar Světlovskou prostřednictvím ZOOM meetingu v délce cca 30ti minut. Rituál se nenahrává, aby byla zachována jeho jedinečnost v čase, a není povoleno pořizovat jeho zvukový nebo video záznam ani účastníkům rituálu, kvůli ochraně léčivé energie dostupné skrze přítomnost a metafyzickou práci Daore Dagmar Světlovské.

Přihlášení k Rituálu po uhrazení symbolické částky 108 Kč obdrží odkaz (link) na ZOOM meeting, na který bude stačit pouze kliknout a pak už jen počkat, až se meeting automaticky otevře v určenou hodinu. Instalace programu ZOOM do vašeho počítače, tabletu nebo mobilu je jednoduchá a zdarma z internetu na stránce https://zoom.us/download

Rituál je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Počet účastníků je limitován.

V případě, že by z vaší strany došlo k nečekaným technickým potížím a spojení se vám nezdařilo nebo přerušilo, nebo pokud byste zapomněli na termín Rituálu, uskuteční ho za vás osobně Daore Dagmar Světlovská. Léčivé účinky rituálu budou pro vás tedy zajištěny v určeném čase za všech okolností. Pokud by došlo k technickým problémům ze strany Daore Dagmar Světlovské, uskuteční se Rituál v náhradním termínu.



Koupit

©  Dagmar Světlovská      Informace pro spotřebitele